Σκιάθος

IM000544.JPGΠαραλίες Σκιάθου. Παραλίες μοναδικές, στεφανωμένες από τα πεύκα, με διάφανα νερά και χρυσή άμμο. Η Σκιάθος φημίζεται για τις όμορφες και καθαρές παραλίες της παγκοσμίως. Η κάθε μια έχει τη δική της χάρη και ομορφιά με αποτέλεσμα να καλύπτει όλα τα γούστα των παραθεριστών που την επισκέπτονται.

Στο κέντρο του νησιού βρίσκονται οι παραλίες Μπούρτζι, Μεγάλη Αμμος, Αχλαδιές, Βασιλιάς, Σκλήθρι, Τζανεριά και Καλαμάκι, στις οποίες παραθερίζουν πλήθος τουριστών λόγω της κοντινής απόστασης από το κέντρο και κατά συνέπεια και της εύκολης πρόσβασής τους. Οι παραλίες αυτές είναι όλες οργανωμένες με ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ θα βρείτε κατά μήκος πολλά μεζεδοπωλεία, ταβέρνες και καφετέριες για την ολοκλήρωση της ψυχαγωγίας σας. Λίγο πιο νοτιοδυτικά θα βρείτε τις παραλίες Βρωμόλιμνος, Κολιός, Αγία Παρασκευή, Τρούλος, τις παγκοσμίως γνωστές Κουκουναριές, Αμπελάκια, Μεγάλη Μπανάνα, Μικρή Μπανάνα και Αγία Ελένη. Εξίσου πανέμορφα νερά λίγο έξω από το κέντρο. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη αφού μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και με την αστική συγκοινωνία του νησιού.

Στη βορειοδυτική πλευρά βρίσκονται οι παραλίες Κρυφή Αμμος, Μανδράκι, Ελιά, Αγκιστρος, Μεγάλος και Μικρός Ασέλινος, Λυγαριές και Κεχριά, ενώ πιο βόρεια θα βρείτε τα πασίγνωστα Λαλάρια, την παραλία Λεχούνι – Νικοτσάρα, το Μέγα Γιαλό και τον Ξάνεμο. Οι παραλίες αυτές είναι μαγευτικές, με μόνο μειονέκτημα τις καιρικές συνθήκες. Λόγω της γεωγραφικής θέσης τους, όταν φυσάει δυνατός βόρειος άνεμος δημιουργείτει έντονη θαλασσοταραχή. Η πρόσβαση στις συγκεκριμένες παραλίες γίνεται μόνο με δικό σας μέσον. Είναι ιδανικές για ολοήμερη εκδρομή όταν ο καιρός είναι καλός.

Πηγή: http://hotelsline.com

Παροχές

fac_aircondition fac_internet fac_mpanio fac_psigio fac_thea fac_thermansi Τηλεόραση μεγαλύτερη από 30 kitchen

Υπηρεσία Πλυντηρίου (Έξτρα Χρέωση) Υπηρεσία Σιδερώματος (Έξτρα Χρέωση) Καθημερινή καθαριότητα / Αλλαγή πετσετών Parking σε απόσταση περίπου 100 μέτρων Παρέχεται room service και πρωινό στο δωμάτιο (ξεχωριστή χρέωση) Παρέχεται μεταφορά από/προς στο αεροδρόμιο/λιμάνι για τους πελάτες μας και τις αποσκευές τους, χωρίς χρέωση Δορυφορική Τηλεόραση Υποδοχή καθ'όλο το 24ωρο

Χρηματοκιβώτιο Mαγειρικά σκεύη

ΜΗΤΕ: 0756Κ134Κ0470301